MODITAL doo
članica grupe

Ko smo

Modital doo je proizvodna kompanija, koja posluje u okviru Pompea grupe, poznatog italijanskog brenda i proizvođača čarapa, donjeg veša i tekstilne trikotaže. Uspešno poslujemo na teritoriji Republike Srbije već više od 15 godina, pri čemu se poslovanje od osnivanja do danas, neprestano širilo i unapređivalo. U Srbiji, zemlji koja je po izvozu čarapa treća na svetu, zauzimamo položaj jednog od lidera.

Šta radimo

Sa svoje dve proizvodne jedinice, u Brusu i Zrenjaninu, zaokružujemo celokupni proces proizvodnje od krojenja, preko šivenja i farbanja do gotovog proizvoda. Proizvodni program koji obuhvata širok asortiman artikala, u velikom broju varijacija, uključuje robne marke Pompea, Roberta i Mimi. U saradanji sa svojom matičnom firmom, pored porizvodnje i distribucije sopstvenih brendova, proizvodimo i artikle potpuno prilagođene potrebama klijenata. Dodatno, uslužno obavljamo i pojedinačne faze iz procesa proizvodnje.

Kako radimo

Proces proizvodnje, ali i celokupno poslovanje vođeno je željom za stalnim unapređenjem, napredovanjem i usavršavanjem. Takav pristup praćen je nizom aktivnosti kao što su primena najsavremenijih tehnologija, praćenje aktuelnih trendova, prilagođavanje na osnovu zahteva tržišta, unapređenje kvaliteta, korišćenje najkvalitetnijih sirovina, angažovanje kompetentne radne snage, proširivanje proizvodnog programa i još mnogo toga.

odeljenje automatskog šivenja

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA!

magacin
proizvodna jedinica Zrenjanin

ODGOVORNI PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI!

prilaz kompaniji Zrenjanin
odeljenje ručnog šivenja
peglanje čarapa
ručno pakovanje

POSVEĆENI KVALITETU!

automatsko pakovanje
odeljenje pakovanja

Šta proizvodimo

DONJI VEŠ (grudnjaci, gaćice, potkošulje i topovi, modelirajući veš, fitnes donji veš), ČARAPE I SOKNE (dokolenice, sokne, soknice i nazuvice, fitnes čarape), HULAHOPKE I SAMODRŽEĆE ČARAPE (hulahopke 8–20 dena, hulahopke 30–70 dena, punije hulahopke, relaksirajuće hulahopke, samodržeće čarape i natkolenice), MAJICE (potkošulje i topovi, majice kratkih rukava, majice dugih rukava, majice za fitnes), FITNES (grudnjaci, potkošulje i topovi, helanke, čarape i sokne), HELANKE I DŽINS HELANKE (helanke, džins helanke, modelirajuće helanke, helanke za fitnes), PIDŽAME (pidžame dugih rukava, pidžame kratkih rukava, spavaćice).

Kako proizvodimo

Svi proizvodni pogoni, opremljeni su najsavremenijim postrojenjima i mašinama iz oblasti tekstilne industrije, pri čemu nastojimo da neprekidno uvodimo nove tehnologije i osavremenjujemo mašine i opremu. Kao ključ uspešnog poslovanja, posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu prozivoda što je, između ostalog, potvrđeno i standardom OEKO-TEX® STANDARD 100. Pored navedenog, neprekidno radimo i na poboljšanju internih procesa kontrole, koji predstavljaju osnovu za prozvodnju artikala koji po kvalitetu odgovaraju potrebama sve zahtevnijeg tržišta.

PROIZVODNIH LOKACIJA

2

U SRBIJI

VIŠE OD

15

GODINA POSLOVANJA

PREKO

800

ZAPOSLENIH

VIŠE OD

1000

RAZLIČITIH PROIZVODA

Naš tim

Pored tehnologije, neizostavni deo uspešnog poslovanja su svakako i naši zaposleni. Težimo da kroz stalni proces regrutacije i selekcije angažujemo timski orjentisan kadar posvećen postizanju ciljeva. Takođe, u cilju povećanja efikasnosti, neprekidno radimo i na razvoju postojećih ljudskih resursa, kroz programe internih i eksternih obuka i usavršavanja.

proizvodnja

PROIZVODNJA

Proizvodnja primenom najsavremenih tehnolgija iz oblasti tekstilne industrije!

kvalitet

KVALITET

Posvećenost kvalitetu proizvoda!

proizvodi

PROIZVODI

Veliki portfolio, sa tendencijom stalnog proširivanja!

poslovanje

POSLOVANJE

Poslovanje u skladu sa evropskim standardima!

Misija

Naša misija je da obezbedimo proizvode, kao i prozvodne usluge, vrhunskog kvaliteta, u skladu sa zahtevima tržišta i klijenata, a kroz kontinuiranu optimizaciju procesa proizvodnje, uz neprekidno poboljšanje uslova rada i poštovanje i očuvanje okoline u kojoj poslujemo.

misija

Vizija

Imamo viziju da učvrstimo svoju poziciju i postanemo najveći regionalni proizvođač tekstilnih proizvoda i lider u pružanju proizvodnih usluga iz oblasti tekstilne industrije.

vizija

Portfolio proizvoda dostojan profesionalaca!

EKSPERTI U TEKSTILNOJ PROIZVODNJI!

loading